• Voor 17.30 uur besteld, binnen 1-3 werkdagen in huis
  • Gratis verzending vanaf €25,-
  • Goedkoopste in NL en BE

Zwembril op sterkte, de bril voor zwemmers met bijziendheid in 2021! 

Allereerst wat leuk dat u interesse toont in onze zwembrillen op sterkte! De naam zegt  het eigenlijk al. Een zwembril op sterkte is een zwembril, maar dan natuurlijk op sterkte! Dit wil zeggen dat een zwembril op sterkte ideaal is voor zwemmers met bijziendheid. Clearswim heeft verschillende zwembrillen op sterkte met verschillende leuke kleuren, zoals zwart, wit, blauw en rood. Verschillende sterktes en met allemaal een fantastische zwemervaring! Een fanatieke zwemmer die iedere week meerdere keren in het zwembad ligt en gek wordt van de contactlenzen onder de zwembril, het kind dat net zwemles heeft en moeite heeft met de zwemlessen omdat het zicht zo beperkt is, de duiker die wil genieten van alle prachtige vissen om zich heen. Dit zijn allemaal voorbeelden van mensen die een optische zwembril kunnen gebruiken.

Waar staat Clearswim voor?

Of het nu binnen of buiten is, zwemmen is voor vele mensen een grote passie. Veel mensen zwemmen met contactlenzen in of met een normale bril op. Dit is niet handig en ziet er ook nog eens niet mooi uit. Een zwembril op sterkte kan deze mensen uit deze frustraties helpen, zo ervaren deze zwemmers met bijziendheid weer wat echt fijn zwemmen is. Een optische zwembril hoeft helemaal niet duur te zijn en kan worden gebruikt door kinderen en volwassenen. Kinderen kunnen deze zwembril bijvoorbeeld gebruiken bij de zwemlessen waar zij beperkt zicht hebben of tijdens het spelen in de zee, zo houden ze de normale bril netjes en hebben ze toch goed zicht. Volwassenen kunnen een zwembril op sterkte gebruiken voor bijvoorbeeld het baantjes trekken wanneer er ook andere mensen in het zwembad aanwezig zijn die eventueel de baan kunnen doorkruisen of tijdens het openwaterzwemmen om zo toch goed zicht om je heen te kunnen hebben. 

Zwembril op sterkte

Wist je dat het dragen van GEEN zwembril slecht is voor mensen met bijziendheid?

Wij vinden dat zwemmen voor iedereen een feestje moet zijn! Mensen met een bril of contactlenzen kunnen dit niet altijd zo ervaren. Echter weten veel van deze zwemmers niet dat er een zwembril op sterkte bestaat, terwijl het deze zwemmer juist zo kan helpen! Een zwembril op sterkte laat deze mensen weer ervaren wat echt fijn zwemmen is! Een zwembril op sterkte is ook een leuk cadeau aan iemand die aangeeft last te hebben van slecht zicht tijdens het zwemmen door bijziendheid. 

Kinderzwembril op sterkte

Een kinderzwembril op sterkte voor uw kind?

Het is misschien wel één van de mooiste dingen om te zien als uw kind klein is; de zwemlessen. Natuurlijk wil je dat je kind hier geen hinder bij heeft en dat uw kind alle focus kan leggen op het leren van het zwemmen. Heeft uw kind een bril of contactlenzen? Dan is een optische zwembril voor uw kind een goede oplossing om uw kind te ondersteunen tijdens de zwemlessen. Bovendien hebben onze kinderzwembrillen op sterkte ook verschillende neus beugels waardoor iedere bril perfect aansluit op het hoofd van uw kind! Lees meer...

Onze leveringen komen direct uit voorraad, dit betekent dat je onze zwembrillen voor mensen met bijziendheid na bestelbevestiging binnen 1-3 werkdagen mag verwachten. Als u voor 17.30 uur besteld wordt het pakket dezelfde dag nog verstuurd. Via de verzendbevestiging kunt u makkelijk de status van uw pakketje volgen via de Track & Trace link. Wij versturen onze pakketten via PostNL & DHL.