• Voor 17.30 uur besteld, binnen 1-3 werkdagen in huis
  • Gratis verzending vanaf €25,-
  • Goedkoopste in Nederland!
Home » Home oud

Clearswim.nl vindt dat zwemmen voor iedereen leuk moet zijn. Mensen met een bril ondervinden hier vaak hinder van omdat zij door een normale zwembril niks kunnen zien. Clearswim begrijpt dit en heeft hier een mooi product voor bedacht; een zwembril op sterkte.

 

Wij bij Clearswim hebben een zo breed mogelijk assortiment aan zwembrillen verzameld die met verschillende kleuren en sterktes kunnen worden geleverd. Onze sterktes beginnen bij -2 en eindigen bij -8. Ook bij een afwijking tussen beide ogen kunnen wij een zwembril op sterkte leveren d.m.v. verschillende sterktes in de glazen.

 

In heel Nederland en België is Clearswim de goedkoopste. Clearswim biedt zwembrillen aan voor €14,95 met als uitbereiding een opberghoes voor €18,50. Dit kan ideaal zijn voor kinderen of volwassenen waar een zwembril vaak wordt vergeten of kwijt wordt geraakt. Het zou zonde zijn als u dan net een peperdure zwembril op sterkte heeft aangeschaft.

 

Serieuze zwemmers concentreren zich misschien op het ontwerp van de zwembril, de styling van de zwembril of hun favoriete merk, terwijl de casual zwemmer zich meer op de kosten richt, waar ons merk Clearswim perfect tussen past. In beide gevallen kunnen onze zwembrillen aan deze behoeften voldoen.

 

Clearswim.nl verstuurd de zwembrillen via DHL. Bestelt u een losse zwembril? Dan wordt deze verzonden in een envelop zonder Track & Trace. Kiest u voor een zwembril met opberghoes? Dan wordt deze verzonden in een doos met Track & Trace. Voor 17.30 uur besteld is binnen 1 - 3 werkdagen in huis!

 

Heeft u vragen neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

zwembril op sterkte, sterkte op zwembril, zwembril met sterkte, zwembril voor bijziendheid, zwembril op sterkte