Niet tevreden over een artikel en wilt u deze retour sturen? Vervelend! Heeft u al contact opgenomen met onze klantenservice om te kijken of we uw klacht kunnen oplossen?

Overtuigd dat u het product terug wilt sturen? Geen probleem. Dit is namelijk zo gebeurd. Met het retourproces van Clearswim kun je binnen een paar eenvoudige stappen je artikel(en) retourneren.

 

1. Controleer of u binnen onze 14 dagen retourtermijn valt.

2. Verpak het product (onbeschadigd) in de originele verpakking. Vergeet niet om alle onderdelen en accessoires mee te sturen.

3. Meld uw pakket aan voor retour via: https://clearswim.shipping-portal.com/rp/

4. Vragen of opmerkingen? Neem contact op met onze klantenservice! 

Hoe annuleer ik een bestelling?

Ben je van gedachten veranderd en wil je de bestelling die je hebt geplaatst toch annuleren? Stuur ons dan een mail (info@clearswim.nl)  of bel 06 82001798. Dan kunnen wij uw totaalbedrag gelijk terugstorten op uw rekening. Vergeet je bestelnummer niet te vermelden in de mail! Is uw bestelling al onderweg? Weiger de bestelling dan van de bezorger, er worden dan geen kosten in rekening gebracht, en na controle storten wij het totaalbedrag terug op uw rekening.

Wat is de retourtermijn?

Onze retourtermijn is 14 dagen. Het bedrag zal na controle binnen 5-15 dagen terug gestort worden op de rekening die je hebt gebruikt bij de betaling.

Wat is jullie ruilbeleid?

Wanneer je om welke reden dan ook ontevreden bent over sommige of alle goederen die je ontvangen hebt, kun je ze binnen 14 dagen na ontvangst, terug sturen naar Clearswim. Neem alstublieft contact met ons op per email: info@clearswim.nl 

Stuur je goederen terug naar Clearswim, Waalstraat 25, 7103JK Winterswijk. Wij raden je aan om de goederen met verzendbewijs terug te sturen. De retour verzendkosten zijn voor jouw rekening.

Ik heb een klacht over een artikel, wat nu?

Heb je een klacht? Meld dit dan zo snel mogelijk bij onze klantenservice. Je kunt je klacht per mail (info@clearswim.nl) indienen. Je klacht zal voor einde van de volgende werkdag in behandeling worden.