• Voor 17.30 uur besteld, binnen 1-3 werkdagen duurzaam bezorgd!
  • Gratis verzending vanaf €30,-

Hoe annuleer ik een bestelling?

Ben je van gedachten veranderd en wil je de bestelling die je hebt geplaatst toch annuleren? Stuur ons dan een mail (info@clearswim.nl)  of bel 06 82001798. Dan kunnen wij uw totaalbedrag gelijk terugstorten op uw rekening. Vergeet je bestelnummer niet te vermelden in de mail! Is uw bestelling al onderweg? Weiger de bestelling dan van de bezorger, er worden dan geen kosten in rekening gebracht, en na controle storten wij het totaalbedrag terug op uw rekening.

Wat is de retourtermijn?

Het bedrag zal na controle binnen 5-15 dagen terug gestort worden op de rekening die je hebt gebruikt bij de betaling.

Wat is jullie ruilbeleid?

Wanneer je om welke reden dan ook ontevreden bent over sommige of alle goederen die je ontvangen hebt, kun je ze binnen 14 dagen na ontvangst, terug sturen naar Clearswim. Neem alstublieft contact met ons op per email: info@clearswim.nl 

Stuur je goederen terug naar Clearswim, Waalstraat 25, 7103JK Winterswijk. Wij raden je aan om de goederen met verzendbewijs terug te sturen. De retour verzendkosten zijn voor jouw rekening.

Ik heb een klacht over een artikel.

Heb je een klacht? Meld dit dan zo snel mogelijk bij onze klantenservice. Je kunt je klacht per mail (info@clearswim.nl) indienen. Je klacht zal voor einde van de volgende werkdag in behandeling worden.