Zwembril op sterkte in Maastricht

Dit is de binnenstad van Maastricht hier kunt u een zwembril op sterkte kopen van Clearswim.

De zwembrillen van Clearswim bestaan uit siliconen oogkussens en een siliconen hoofdband. Het frame is gemaakt van silicium. Wij maken gebruik van UV-resistant, anti-condens dioptrie lenzen. Deze soort lenzen zijn ideaal voor alle weersomstandigheden. Een zwembril op sterkte van Clearswim kun je dus gebruiken voor zowel openwaterzwemmen in Maastricht of je kunt gebruik maken van het lokale binnenzwembad in Maastricht.

 

Clearswim biedt verschillende zwembrillen voor zwemmers met een bril. Onze zwembrillen zijn namelijk op sterkte, onze sterktes lopen van -1.5 tot -8. Hierdoor heeft iedere zwemmer een duidelijk zicht in het zwembad van Maastricht.

 

Maastricht kent vele fanatieke zwemmers. Hier zitten ook mensen bij met een bril, deze zwemmers hadden ook graag net zo'n zicht gehad als mensen zonder een bril. Clearswim maakt dat mogelijk met de zwembril op sterkte. Hier door heeft iedere zwemmer in Maastricht helder zicht in het water, en zullen ze weinig hinder ervaren van hun afwijkende ogen.

 

Heeft u verdere vragen neem dan gerust contact met ons op!