Zwembril op sterkte in Amersfoort

Dit is de binnenstad van Amersfoort hier kunt u een zwembril op sterkte kopen van Clearswim.

Amersfoort kent vele fanatieke zwemmers. Hier zitten ook mensen bij met een bril, deze zwemmers hadden ook graag net zo'n zicht gehad als mensen zonder een bril. Clearswim maakt dat mogelijk met de zwembril op sterkte. Hierdoor heeft iedere zwemmer in Amersfoort helder zicht in het water, en zullen ze weinig hinder ervaren van hun afwijkende ogen.

 

De zwembrillen op sterkte van Clearswim bestaan uit siliconen oogkussens en een siliconen hoofdband. Het frame is gemaakt van silicium. Wij maken gebruik van UV-resistant, anti-condens dioptrie lenzen. Deze soort lenzen zijn ideaal voor alle weersomstandigheden. Een zwembril op sterkte van Clearswim kun je dus gebruiken voor zowel openwaterzwemmen in Amersfoort of je kunt gebruik maken van het lokale binnenzwembad in Amersfoort.

 

Clearswim biedt verschillende zwembrillen voor zwemmers met een bril. Onze zwembrillen zijn namelijk op sterkte, onze sterktes lopen van -2 tot -8. Hierdoor heeft iedere zwemmer een duidelijk zicht in het zwembad van Amersfoort.

 

Heeft u verdere vragen neem dan gerust contact met ons op!