Wat zijn de voordelen van een zwembril op sterkte? We hebben er hier 10 voor u opgeschreven.

Voordeel 1. Geen gedoe met contactlenzen

 

Met een zwembril op sterkte heb je geen gedoe met contactlenzen, veel zwemmers gebruiken een normale zwembril en hebben daaronder nog contactlenzen, dit kan veel makkelijker, met een zwembril op sterkte. Een zwembril op sterkte voorkomt veel irritatie bij zwemmers doordat de contactlenzen niet fijn op het oog zitten als mensen een normale zwembril op hebben.

 

Voordeel 2. Geen last van een afvallende bril

 

Dit zien we ook vaak gebeuren bij zwemmers. Ze zetten hun bril op om toch nog iets te kunnen zien in het water. Wij raden dit echt af, niet alleen omdat je door een normale bril in het water alsnog vrij weinig kunt zien maar ook omdat de kans vrij groot is dat je de bril simpelweg gewoon kwijt raakt. In een zwembad kunt u de bril dan nog redelijk gemakkelijk vinden maar in open water gaat dit toch een lastige klus worden. Voor deze mensen raden wij een zwembril op sterkte aan. Je gaat weer ervaren wat echt fijn zwemmen is omdat je alles weer helder kunt zien in het water en zeg nou zelf een zwembril op sterkte ziet er toch beter uit dan een normale bril in het water?

 

Voordeel 3. Helder zicht dus ook bij duiken 

 

Houdt u van duiken, en het bewonderen van vele prachtige vissen? Maar kunt u door uw bijziendheid alle vissen niet goed en scherp zien? Schaf dan vandaag nog een zwembril op sterkte aan! Het geeft je scherp zicht tijdens het duiken zodat u al het moois in de zee kunt bewonderen. Tevens kunnen onze zwembrillen op sterkte fantastisch tegen zout door de siliconen oogkussens!

Met een zwembril op sterkte kunt u ook duiken en de vissen in de oceanen bewonderen.

Voordeel 4. Goede pasvorm door de siliconen oogkussens

 

Onze zwembrillen op sterkte hebben allemaal goed aansluitende siliconen oogkussens, ze sluiten perfect aan op ieder gezicht waardoor er geen water in uw zwembril op sterkte kan stromen. Ook geven siliconen oogkussens een goed draagcomfort waardoor u onze zwembrillen op sterkte uren kunt dragen!

 

Voordeel 5. Geen beslagen glazen door de anti-condens laag op de glazen

 

Al onze zwembrillen op sterkte zijn voorzien van een anti-condens laag. Hierdoor beslaan de glazen van een zwembril op sterkte een stuk minder snel. Niet alleen handig als u lange afstanden aan een stuk door zwemt maar dit voorkomt ook een hoop frustratie tijdens het zwemmen want niemand zit erop te wachten een zwembril tien keer in het uur schoon te maken.

 

Voordeel 6. Weer een fijne zwemervaring

 

Dit is toch wel een van de belangrijkste. Want met een zwembril op sterkte ga je weer ervaren wat echt fijn zwemmen is. Wazig zicht tijdens het zwemmen is daarom ook verleden tijd met een zwembril op sterkte! Gebruik een zwembril op sterkte tijdens het baanzwemmen, recreatief zwemmen, wedstrijdzwemmen, waterpolo, duiken en veel meer water activiteiten. 

 

Voordeel 7. UV - resistant glazen, dus ook buiten zwemmen wordt een feestje

 

Niet alleen de dioptrie lenzen van een zwembril op sterkte zorgen voor goed zicht. Ook UV - resistant glazen hebben hier een grote bijdrage in. Als de zwembrillen op sterkte dit namelijk niet zouden hebben zou je zo verblind kunnen worden als je buiten geniet van je zwembril op sterkte. 

Ook een voordeel van een zwembril op sterkte is dat je door de UV - resistant glazen goed kunt zwemmen tijdens zonnig weer.

Voordeel 8. Een verstelbare hoofdband van siliconen materiaal

 

Je wilt natuurlijk wel dat je zwembril op sterkte goed op je hoofd blijft zitten. We zorgen hiervoor door de zwembril op sterkte te voorzien van een goede kwalitatieve siliconen hoofdband. We hebben voor het materiaal silicoon gekozen omdat dit goede grip op het hoofd biedt!

 

Voordeel 9. Een zwembril op sterkte voor jong en oud

 

Je bent nooit te jong of te oud voor een zwembril op sterkte! Kinderen kunnen een zwembril op sterkte gebruiken voor de zwemlessen waarbij ze toch veel last hebben van weinig zicht. Ouderen kunnen het gebruiken tijdens hun wekelijkse ochtend baandjes trekken en toch graag helder zicht willen hebben tijdens het zwemmen. Lees meer...

 

Voordeel 10. Veel positieve reacties over uw zwembril op sterkte

 

Bent u van plan om een zwembril op sterkte te bestellen? Dan kunt u veel positieve reacties ontvangen van mede zwemmers. Zwembrillen op sterkte zijn namelijk nog geen begrip onder de zwemmers. Twijfel daarom niet en bestel gelijk 

Bent u geïnteresseerd in een zwembril op sterkte maar heeft u toch nog een paar vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!