Zwembril op sterkte voor uw kind

Gepubliceerd op 15 december 2020 om 00:00

Of je nou zwemlessen hebt of je duikt graag in de zee kijkend naar verschillende vissen, een goed en helder zicht is hierbij belangrijk. Niet iedereen heeft deze luxe, er zijn namelijk een hoop mensen in Nederland met bijziendheid en het zwemmen met contactlenzen onder je normale zwembril wordt ook niet iedereen vrolijk van. Daarom introduceren we u graag deze ideale zwembril: een zwembril op sterkte, een normale zwembril maar dan op sterkte:) Alles wat u erover moet weten leest u hier!

 

Er zijn natuurlijk veel zwemmers in Nederland met bijziendheid, om toch nog een beetje te kunnen zien onder water maken zij gebruik van contactlenzen onder de normale zwembril, dit is natuurlijk niet de beste optie om te gaan zwemmen en zal op lange termijn voor veel frustratie gaan zorgen. Veel mensen zwemmen ook met een normale bril op, dit is al helemaal niet aan te raden omdat dit natuurlijk totaal niet aansluit op je gezicht. Ook verliezen veel zwemmers de normale bril als ze hiermee zwemmen. Echt een "no go" dus. 

 

Veel van deze mensen weten niet dat er een zwembril op sterkte bestaat, terwijl dit juist voor deze mensen de uitkomst kan bieden. Maar belangrijk om te weten: wat kost een zwembril op sterkte?, past het goed bij mij?, en is het niet iets te overdreven?

Wat is een kinderzwembril op sterkte precies?

 

Eigenlijk zegt de naam het al, een zwembril op sterkte is een zwembril, op sterkte. Dit wil zeggen dat de glazen geslepen zijn naar dioptrie lenzen.

 

Een zwembril op sterkte kan een uitkomst bieden voor jong en oud, denk bijvoorbeeld aan een kind van 6 die zwemlessen heeft en moeite heeft met zien onder water en hierdoor zijn zwemlessen niet goed kan volgen. Dit is natuurlijk iets wat je een kind niet gunt tijdens zijn zwemlessen.Uiteraard kan een bril tijdens het zwemmen ook een oplossing zijn, maar de kans is hierbij groot op verlies van de bril en het kind zal niet zo goed kunnen zien als door een zwembril op sterkte.

 

Voor volwassenen is een zwembril op sterkte ook een perfecte oplossing! Vooral fanatieke zwemmers willen graag goed zicht tijdens het zwemmen, als deze fanatieke zwemmers bijziendheid hebben kan dit een probleem veroorzaken. Zwemmen met contactlenzen is iets wat je dan niet direct wilt. Ook voor de recreatieve zwemmer is een zwembril op sterkte ideaal, omdat contactlenzen gauw gaan irriteren en je met een zwembril op sterkte uren in het zwembad kunt liggen zonder irritatie aan de ogen.

 

Wat zijn de sterktes van een optische zwembril voor een kind?

 

Wij zijn er van overtuigd dat een zwembril met een plus sterkte (voor zicht dichtbij) weinig toevoegt aan het zwemmen, dit kost namelijk alleen maar geld en daar zit niemand op te wachten. Wij hebben zwembrillen op sterkte met min sterktes zo kunt u veraf alles scherp en duidelijk zien. Dit is iets waar de fanatieke zwemmer echt iets aan heeft! Wij bieden zwembrillen op sterkte van -2 tot -8 met verschillende kleuren zoals: een zwembril op sterkte rood, een zwembril op sterkte blauw, een zwembril op sterkte zwart en een zwembril op sterkte wit met als uitbereiding een opberghoes voor uw zwembril op sterkte.

Dit is een opberghoes voor een zwembril op sterkte van Clearswim.

Wat kost een zwembril op sterkte?

 

Natuurlijk zijn er vele prijzen voor een zwembril op sterkte, met trots mogen wij zeggen dat wij de goedkoopste zwembrillen op sterkte aanbieden aan onze klanten. Bij ons koop je namelijk al een zwembril op sterkte voor maar €14,95 en wordt dan ook nog eens binnen 1 - 2 werkdagen gratis bij u thuis bezorgt. Deze goedkope en kwalitatieve zwembrillen op sterkte maakt het al helemaal interessant om een zwembril op sterkte te proberen. Bevalt het u niet dan bent u niet gelijk tientallen euro's kwijt aan een super dure zwembril op sterkte. 

Heeft u verdere vragen over een zwembril op sterkte?

 

Neem dan contact op met onze klantenservice:)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.