NIEUW! Zwembril ZONDER sterkte

Gepubliceerd op 8 mei 2022 om 16:01

Wilt u een zwembril kopen? Bij Clearswim kun je zwembrillen kopen voor dames, heren en kinderen. Er zijn brillen met verschillende kleuren glazen, spiegelglazen en brillen op sterkte. Kies je zwembril van VIEW, BECO of een van onze eigen merken. Bij Clearswim vind je zwembrillen voor de beste prijs en kwaliteit!

Sinds kort hebben we ons assortiment uitgebreid met een nieuwe zwembril; de BECO zwembril Boston mirror. Een zwembril in zilveren kleur met een uitwisselbare neusbrug en UV-bescherming. 

Een goede zwembril hoeft niet duur te zijn en zorgt voor veel exta plezier tijdens het zwemmen. Je wilt langere tijd met een zwembril kunnen zwemmen zonder dat je er last van hebt. Dat is precies wat zwembrillen van een kwaliteitsmerk als BECO bieden. In eerste plaatst zitten onze nieuwe zwembrillen bijzonder comfortabel: hoe beter de bril, hoe minder je merkt dat je 'm op hebt. Daarnaast lekt de uiteraard niet en beschermt hij je ogen tegen zowel (chloorwater als UV-straling. Vooral buiten kan de felle zon flink schijnen en is het behoorlijk verblindend tijdens het zwemmen. Een goede zwembril gaat bij voorzichtig gebruik jaren mee zonder in te leveren op uitstraling en kwaliteit. Kortom, investeren in een goede bril is eenvoudig.

MEER LEZEN OVER ONZE NIEUWE ZWEMBRIL?

✅ Binnen 1-3 werkdagen in huis!

✅ GRATIS verzending vanaf €30,-

✅ 14 dagen bedenktijd

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.