Hoe houd je de zwemmotivatie hoog?

Gepubliceerd op 1 maart 2021 om 19:30

De zwembaden zijn nu al een tijde gesloten. Heel vervelend naar onze mening, maar toch zijn er een aantal fanatieke zwemmers die het geluk hebben om buiten te zwemmen in een buitenzwembad of in open water. Toch zitten de meeste zwemmers nog binnen. 

Natuurlijk kunt u op heel veel andere manieren toch in beweging blijven, denk aan; tuinieren, fietsen, hardlopen of afgelopen week zelfs schaatsen. Helaas geen zwemmen, hoe houd je in deze tijd je zwemmotivatie toch hoog? We leggen het je uit!

Zwemmotivatie hoog

Bekijk gave zwemfilms op netflix

Er staan een hele hoop leuke films en documentaires op Netflix over het zwemleven en over topzwemmers. Deze zwemmers doen hun verhaal in deze documentaires en hopen anderen te inspireren met de dingen die ze hebben bereikt. Wellicht inspireren ze u! Deze films hoeft u niet per se op Netflix te kijken maar dit kan ook prima op YouTube of Videoland! Keuze genoeg dus:)

Beluister een podcast

Net zoals bij Netflix zijn op bijvoorbeeld Spotify ook veel zwem gerelateerde podcasts te vinden. Een podcast is echt van deze tijd en een groot voordeel aan een podcast is dat je er niet voor thuis hoeft te blijven. Je kunt een podcast opzetten tijdens het sporten, tijdens het koken, schoonmaken en ga zo nog maar even door. In deze zwempodcasts zijn onder andere Olympische zwemmers en zwemtrainers aan bod gekomen.

Zoek oude foto's op

Scrol in uw galerij op uw telefoon terug naar half december. Als het goed is vind u daar alle oude foto's van voor de tweede lockdown waarin de zwembaden nog geopend waren. Geniet van het plezier dat u had en laten we hopen dat u deze prachtige foto's weer snel kunt maken!

Maak uw zwemlook alvast compleet

Ga online naar opzoek naar een passende zwembroek voor uw zwemactiviteit, wellicht heeft u hier nog extra zwemartikelen voor nodig zoals zwemvliezen, een duikpak of een zwembril. Al deze attributen zorgen ervoor dat u extra veel motivatie krijgt voor de keer dat u ze kunt uitproberen. 

Tip!

Bent u bijziend gebruik dan een zwembril op sterkte

Wist u dat er ook een zwembril op sterkte bestaat? Ideaal voor zwemmers met bijziendheid! U heeft weer scherp zicht in het water en ziet doorkruisende zwemmers al van in de verte aankomen. Vergeet dit zwemartikel daarom ook zeker niet te bestellen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.